Welkom

Welkom op onze website!

Regel verschillende zaken online zoals het maken van een afspraak, het bestellen van uw medicatie of het stellen van een vraag aan de assistent of huisarts via het e-consult. Ook kunt u zich aanmelden voor online inzage in uw dossier. Deze vindt u onder het kopje online.

 

Wanneer bent u aan de beurt voor covid-19 vaccinatie? 

Inmiddels zijn de meeste 80-plussers door de GGD opgeroepen voor het krijgen van de vaccinatie. Houdt de website en media in de gaten voor de volgende groep die wordt opgeroepen. Binnenkort hopen wij het AstraZenecA vaccin te mogen ontvangen. Wij zullen dan starten met oproepen van patiënten die geboren zijn in 1956 en 1957. U krijgt vanzelf een uitnodiging in de brievenbus. Bellen is niet nodig.

 

COVID-19 (Coronavirus) testen!

LET OP! LOCATIE COVID-19 TEST UNIT GEWIJZIGD:

Klamptweid 70, 1619DL Andijk (Parkeerterrein Sporthal "De Klamp")

Bij klachten die kunnen passen bij COVID-19 infectie kunt u zich nu eenvoudig laten testen in onze corona test unit bij parkeerterrein Sporthal "De Klamp", Klamptweid 70 te Andijk. Dit doen wij door middel van een keel-/ neusswab (PCR). Deze test is gevalideerd door het RIVM (ISO15189 norm) en wordt vergoed via de GGD.

Indien u klachten heeft gehad (>14 dagen geleden) kunt u een antistoffentest laten doen (Serologie 20-25 euro, vergoed door uw zorgverzekering, maar belast wel eerst het eigen risico). Dit doen wij in samenwerking met HetHuisartslab. U dient zich aan te melden bij de assistente.

Klik hier voor de instructiefilm!

 

OP VAKANTIE? Klik hier voor: COVID-19 TEST AANVRAGEN 

Indien u voor uw vakantie een test moet ondergaan klik dan op de link. Hier kunt u tegen betaling via iDeal een test en bijbehorend document bij HetHuisartslab aanvragen. U kunt de test laten afnemen in de testunit bij parkeerterrein Sporthal "De Klamp", Klamptweid 70 te Andijk.

 

Lees hier meer over het coronavirus, kijk op thuisarts.nl of bel 0800 1351 voor meer informatie.

 

TIP: Het is erg druk aan de telefoon. De assistentes doen hun uiterste best u z.s.m. te woord te staan. Als er veel wachtenden voor u zijn, kunt u beter op een later tijdstip nogmaals proberen. U kunt natuurlijk ook contact zoeken via mail!

 
Diabetes Zorg Centrum

VGZ/ Univé heeft besloten de geboden zorg van het Diabetes Zorg Centrum niet meer te vergoeden. Hierdoor hebben wij besloten dat alle controles voortaan door de praktijkondersteuners in de praktijk zelf gedaan worden. Afspraken die nog ingepland staan zullen vooralsnog gewoon doorgaan bij het Diabetes Zorg Centrum.

 

MEDEDELING:

In verband met het coronavirus en restrictiemaatregelen mogen alleen patiënten met een afspraak of patiënten die medicatie komen ophalen de praktijk binnenkomen! Wij verzoeken u zoveel mogelijk gebruik te maken van e-consult en als het niet anders kan telefonisch. Geef gehoor aan de oproep thuis te blijven en vermijdt sociale contacten. Alleen op deze manier kunnen wij de verspreiding van het virus stoppen!

Bij voorbaat dank!