Herhaalrecept

Binnenkort wordt het voor u mogelijk om in te loggen in uw "Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO).  Om hiervan gebruik te kunnen maken dient u zich eerst aan te melden bij de assistent of praktijkondersteuner. Ook als u gebruik wilt blijven maken van de online diensten (econsult/online afspraak en herhaalrecept) dient u zich aan te melden. De komende maanden zullen worden gebruikt om iedereen die dit wil de kans te geven zich aan te melden. Intussen kunt u dan ook gewoon gebruik maken van de online diensten zoals u gewend bent, totdat iedereen is aangemeld. Uiteindelijk kunt u alleen nog gebruik maken van online diensten via het PGO. Meer info over PGO: klik hier

Met dit formulier kunt u uw herhaalrecepten rechtstreeks bij de praktijk bestellen. Geneesmiddelen die u 's morgens voor 10.00 uur aanvraagt liggen drie werkdagen later tussen 16.00 en 17.00 uur voor u klaar in de uitdeelpost of bij de apotheek.

M.a.w. als u maandag voor 10.00 uur bestelt liggen de medicijnen donderdag tussen 16.00 en 17.00 uur voor u klaar. Aanvragen die na 10.00 uur binnenkomen liggen nog een dag later voor u klaar. U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw bestelling.

U kunt ook het bandje inspreken of het etiket in het kastje bestemd voor recepten (bij de ingang) deponeren.

NB: indien u geen bevestigingsmail hebt ontvangen van de assistente is uw aanvraag niet goed binnengekomen en dient u een nieuwe aanvraag in te dienen!